Exclusieve Behandeling SWISSVAX

Onze Exclusieve behandeling is uitermate geschikt indien u alleen voor het beste resultaat gaat. Speciaal op maat!

Uw auto wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van het weer en millieu, zoals UV-straling, vervuilng, vocht, insecten en boomharsen. De laksoorten die tegenwoordig worden gebruikt in de auto industrie bevatten een veel lagere concentratie oplosmiddelen dan voorheen. Door deze veranderingen is de lak aanzienlijk meer kwetsbaar. Daarom verdient iedere auto, zowel nieuw als gebruikt, een duurzame lakbescherming.

SWISSVAX

SWISSVAX is een uniek, hoogwaardig, veelzijdig Zwitsers autoverzorgingssysteem. Uniek, omdat al 3 generaties lang toegewijde, innovatieve waxpioniers zich met de ontwikkeling, verfijning en productie bezig houden. Hoogwaardig, omdat alleen zeldzame, natuurlijke ingredienten worden toegepast en veelzijdig omdat het systeem bestaat uit een brede range geintegreerde was-, reinigings- en voedingsproducten.

De waxen bevatten geen schuurmiddelen en zijn voor vrijwel iedere laksoort, zowel voor de oudere als de moderne laksystemen op waterbasis. Een Swissvax behandeling is bij uitstek geschikt voor de liefhebber, die prijs stelt op een maximale diepe glans en bescherming.

SWISSVAX waxen bestaan uit 2 componenten: een reinigende pre-wax olie en een beschermende wax, rijk aan de pure kostbare Braziliaanse Grade One Carnaubawas die de lak voedt doordat het de waardevolle olien van de oorspronkelijke, uitdrogende laklaag aanvult en zo zorgt voor een maximale, diepe, blijvende glans. Na een Swissvax behandeling is uw kostbare bezit weer in topconditie en bovendien gemakkelijker te onderhouden.

Onze SWISSVAX behandelingen zijn geschikt voor wielen en banden, vouwdaken, kunststof en rubber, waxen, ruiten en metalen, leder en alcantara. Wij vragen u ruim van te voren een afspraak te maken i.v.m. het samenstellen van de producten.

Over de Poetskoning

Poetsbedrijf de Poetskoning is in 2012 opgericht. Begonnen met het totaal poetsen van auto's van familie en vrienden, inmiddels ook actief voor diverse bedrijven en maatschappijen.

Met zowel een stationair poetsstation in de Gemeente Ede is de Poetskoning ook op locatie te vinden. De Poetskoning is een bedrijf dat gaat voor kwaliteit maar wel tegen scherpe prijzen. Maak snel een afspraak bij het Poetsbedrijf van Ede, Barneveld, Wekerom en Lunteren!

Waarom kiezen voor de Poetskoning?

img

Zeer aantrekkelijke tarieven

img

Op elk tijdstip van de dag bereikbaar en werkzaam

img

Korte lijnen, ervaring en goede service!