FAQ

Een professioneel autopoetsbedrijf als de Poetskoning kan er voor zorgen dat uw auto in waarde zal toenemen. Veelgestelde vragen van onze tevreden klanten ziet u hieronder:

Waarom je auto laten reinigen en poetsen?

Het is algemeen bekend dat als je auto in topcondite verkeert, de waarde een stuk hoger ligt dan een auto die in slechte staat verkeert. De waarde neemt dus toe zodra je de auto professioneel laat reinigen en onderhouden. Daarnaast speelt gezondheid een belangrijke rol. Een stofvrije auto wilt toch iedereen? De Poetskoning is hiervoor het aangewezen adres. Wij adviseren u graag en laten u zien wat de mogelijkheden zijn.

Hoe snel kan mijn auto behandeld worden?

Heel snel! Meestal lukt het ons al om binnen 24 uur na afspraak uw auto te behandelen. Deze service geniet u alleen bij de Poetskoning. Wilt u liever vooruit plannen? Geen enkel probleem. Onze receptioniste helpt u graag. Profiteer tevens van onze gratis haal- en breng service!

Moet ik mijn auto speciaal voorbereiden op de behandeling?

Nee, dit is niet nodig. Uw auto mag gewoon afgeleverd worden zoals hij normaal gesproken is. U hoeft dus niet halsoverkop de auto leeg te maken. Wij zorgen er voor dat al uw spullen netjes worden opgeruimd en bewaard. Wij noteren precies wat er uit de auto is gehaald en eventueel worden er foto's gemaakt.

Zijn er grote verschillen in autopoetsbedrijven?

Verschillen zijn er zeker. Het is daarom belangrijk om een goede keuze te maken. Je hebt bedrijven in verschillende soorten. Sommige bedrijven worden gerund door 1 persoon, dit kan een hobbyist zijn. Kwaliteit is meestal minder dan een professioneel poetsbedrijf. Je hebt bedrijven die leven van massa. Met andere woorden, zoveel mogelijk auto's per dag poetsen. Dit heeft ook zijn weerslag op de kwaliteit van de behandeling. Je bent dan echt een nummertje. Ons advies luidt: ben je ergens niet tevreden? Pak dan de volgende keer aan ander! Gegarandeerd dat je uiteindelijk bij het juiste bedrijf terecht komt! Tip: Is het bedrijf alle beloftes nagekomen? Dan heb je te maken met een goed bedrijf.

Wat is het verschil tussen een exterieur behandeling en lakverzegeling?

Een lakverzegeling is de auto een speciaal laagje bescherming geven voor een bepaalde tijd. Meestal is dit 3 maanden tot 3 jaar. Het verschil met een exterieur behandeling is de garantie die je krijgt. Je ontvangt een certificaat als bewijs dat je auto voor een bepaalde periode qua lak goed blijft. Een aanrader!

Ik heb melk gemorst op de bekleding, is hier iets aan te doen?

Dit is een leuke uitdaging. Melk is de meest erge vorm die je maar kan wensen in je bekleding. Het kan gaan zorgen voor diepe vlekken en een vieze lucht. In de meeste gevallen krijgen wij het er uit. Maar je moet rekening houden met een aantal factoren: Hoe groot is de vlek? Hoe lang zit het er al? En wat voor bekleding is het? De meeste stoffen bekleding kan erg moeilijk gaan doen als er al een spatje water op valt. Wat wij adviseren is om een afspraak met ons te maken waarin wij met eigen ogen kunnen zien wat er nodig is voor het doen slagen van de behandeling.

Hoe kom ik van de rooklucht in mijn auto af?

Een rooklucht in je auto kan erg vervelend zijn. Tevens bij een verkoop of inruil kan dit zorgen voor een mindere waarde van de auto. Een rooklucht kunnen wij over het algemeen al verwijderen met onze interieurreiniging. Deze reiniging is meestal zo effectief dat u er niets meer van merkt!

Hoelang duurt een complete behandeling van mijn auto?

Een goede autopoetser, ook wel een auto detailer genoemd, is gemiddeld 6 tot 8 uur bezig met 1 auto. Er zijn bedrijven die suggereren het sneller te kunnen. Die zullen dan ook werken met normale reinigingsproducten alsmede materialen. Dit zal zorgen dat de behandeling niet lang van kracht blijft op uw auto. Ga voor vakwerk, ga naar de Poetskoning.

Hoe vaak moet ik mijn auto waxen?

Hoe vaker je de auto behandeld met wax, hoe beter. Wij adviseren de auto elke anderhalve maand te waxen met onze eigen Poetskoning wax.

Over de Poetskoning

Poetsbedrijf de Poetskoning is in 2012 opgericht. Begonnen met het totaal poetsen van auto's van familie en vrienden, inmiddels ook actief voor diverse bedrijven en maatschappijen.

Met zowel een stationair poetsstation in de Gemeente Ede is de Poetskoning ook op locatie te vinden. De Poetskoning is een bedrijf dat gaat voor kwaliteit maar wel tegen scherpe prijzen. Maak snel een afspraak bij het Poetsbedrijf van Ede, Barneveld, Wekerom en Lunteren!

Waarom kiezen voor de Poetskoning?

img

Zeer aantrekkelijke tarieven

img

Op elk tijdstip van de dag bereikbaar en werkzaam

img

Korte lijnen, ervaring en goede service!