Nieuws

NIEUWSBERICHT 10 januari 2019

Overname de Poetskoning

Het zakelijke klantenbestand van autopoetsbedrijf de Poetskoning is per 1 januari 2019 onder gebracht bij CCleaning & Co. Met de verkoop heeft de Poetskoning een nog groter werkgebied gekregen. Door het splitsen van de activiteiten komt er voor de particuliere klanten meer tijd, ruimte en aandacht. Oprichter Rikkert van de Weerd zal de particuliere markt verder bedienen. Hij geeft aan: "Met de verkoop van de zakelijke tak aan één van de grootste autopoetsbedrijven van het land valt er een hele last van mijn schouders. Wij waren de grootste van Midden - Nederland. Particulieren klanten werden echter steeds vaker op de tweede plaats gezet. De focus kwam te liggen op de zakelijke klanten. Ik merkte dat dat bij mij begon te knagen. Ik wilde graag weer terug naar hoe het allemaal begonnen is. Kleinschalig en alleen werkzaam voor particulieren. Toen ik telefoon kreeg en mij de vraag werd gesteld of ik de zakelijke tak van het bedrijf wilde verkopen, twijfelde ik geen seconde". Met de verkoop gaan geen banen verloren. De medewerkers zijn tevens overgenomen.

De naam de Poetskoning blijft eigendom van Rikkert. Het pand in Ede is niet meer in gebruik en Rikkert zal met het bedrijf verder gaan en werken vanuit de kleine werkplaats in Wekerom.

NIEUWSBERICHT 28 augustus 2018

UITBREIDING Assortiment

Autopoetsbedrijf Ede, de Poetskoning, zal vanaf 1 september aanstaande een uitgebreider assortiment poetsproducten aanbieden. Exclusieve Wasborstels, luxe kleidoeken en speciale zemen zijn o.a. straks bij de Poetskoning te vinden.

NIEUWSBERICHT 13 april 2016

NIEUWE PRODUCTLIJN

Vanaf 13 april 2016 beschikt Autopoetsbedrijf de Poetskoning over een eigen productlijn. Deze productlijn is ontwikkeld in samenwerking met een fabrikant uit de schoonmaak industrie. Bedenker en oprichter van het autopoetsbedrijf is enthousiast: "Met deze productlijn komen wij nog dichter bij de klant te staan. Zo kunnen wij nog beter adviseren en helpen. In het verleden waren wij afhankelijk van een leverancier, dat maakte het soms lastig. Nu weten we ook echt wat er aan bestandsdelen in een flacon zit!". De productlijn is vanaf 15 april 2016 voor de particulier bij het Autopoetsbedrijf verkrijgbaar.

Einde bericht.

NIEUWSBERICHT 20 juni 2014

OFFICIEEL DEALER WAXGUARD LAKVERZEGELINGEN

Autopoetsbedrijf de Poetskoning is vanaf 20 juni 2014 officieel WaxGuard Dealer. WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag. WaxGuard is in laboratorium ontwikkeld en langdurig getest in de praktijk onder de meest extreme omstandigheden. Inmiddels wordt WaxGuard in 15 landen met succes op de markt gebracht waaronder landen als Finland en Noorwegen waar in de winter barre klimaatomstandigheden heersen.

Einde bericht.

NIEUWSBERICHT 01 juni 2014

UITBREIDING WERKGEBIED BARNEVELD EN KOOTWIJKERBROEK

Autopoetsbedrijf de Poetskoning heeft zijn werkgebied uitgebreid met Barneveld en Kootwijkerbroek. Tot op heden was het bedrijf actief in de gehele Gemeente Ede. Tevens werkt het Edese bedrijf op locatie bij veel particulieren alsmede bedrijven buiten Ede.

"De toenemende vraag naar kwaliteit en echte service deed ons verplichten ons werkgebied uit te breiden." aldus de eigenaar, bedenker en medewerker van het Autopoetsbedrijf. Het aanbod van diensten zal langzaam ook uitgebreid worden. Meer hierover zal te vinden zijn op de website of op de facebookpagina van het bedrijf.

Einde bericht.

PERSBERICHT 01 mei 2014

NIEUW AUTOPOETSBEDRIJF GEMEENTE EDE

Gemeente Ede is een autopoetsbedrijf rijker. Autopoetsbedrijf de Poetskoning, gedreven door 2 ambitieuze ondernemers, richt zich op het reinigen en lakonderhoud van autos, boten, motoren en caravans in de breedste zin van het woord.

De Poetskoning richt zich op zowel particulieren als bedrijven. Voor autobedrijven worden bijvoorbeeld nieuwe autos showroom- of afleveringklaar gemaakt en ingeruilde autos worden ge-reconditioneerd, wat inhoud dat ze optisch weer in nieuwstaat worden gebracht zowel in- als exterieur van de auto. Daarnaast worden ook kleine lakbeschadigingen hersteld en is het mogelijk om een lakverzegeling te laten aanbrengen, waarmee de lak gegarandeerd een jaar beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf zoals vogeluitwerpselen.

Levi de Groot van de Poetskoning vertelt: Na het wassen van de auto of na een regenbui is dan goed te zien dat de waterdruppels mooi op de lak blijven liggen. Door de waxlaag op de lak, blijft de lak mooi en glanzend en voorkom je kleine lakbeschadigingen of plekken in de lak. Wij geven dan ook een garantiecertificaat af waarmee wij voor nieuwe en gebruikte autos een aantal jaar garantie geven op glans- en kleurbehoud.

Ook klanten met caravans, boten, motoren en scooters zijn van harte welkom voor een jaarlijkse schoonmaakbeurt. Daarnaast kan men ook terecht voor het laten verwijderen van reclameteksten of voor onderhoudsabonnementen voor regelmatig schoonmaak waarbij de Poetskoning een offerte op maat maakt.

De Poetskoning biedt een breed pakket van reinigingsmogelijkheden, voor zowel in- als exterieur van de auto, boot of caravan. Heeft u bijvoorbeeld een vlek in uw bekleding, of bijvoorbeeld teervlekken of kauwgom op de lak, dan bent u aan het juiste adres voor professionele reiniging.

Einde bericht.

Over de Poetskoning

Poetsbedrijf de Poetskoning is in 2012 opgericht. Begonnen met het totaal poetsen van auto's van familie en vrienden, inmiddels ook actief voor diverse bedrijven en maatschappijen.

Met zowel een stationair poetsstation in de Gemeente Ede is de Poetskoning ook op locatie te vinden. De Poetskoning is een bedrijf dat gaat voor kwaliteit maar wel tegen scherpe prijzen. Maak snel een afspraak bij het Poetsbedrijf van Ede, Barneveld, Wekerom en Lunteren!

Waarom kiezen voor de Poetskoning?

img

Zeer aantrekkelijke tarieven

img

Op elk tijdstip van de dag bereikbaar en werkzaam

img

Korte lijnen, ervaring en goede service!