Over de Poetskoning

Welkom op de website van Autopoetsbedrijf de Poetskoning uit Ede! Wij zijn een full-service autopoetsbedrijf met verstand van zaken.

Het bedrijf is opgericht in 2012. Hij bedrijf heeft mogen groeien tot wat het nu is. De oprichter heeft het polijsten en poetsen met de hand geleerd; de manier van werken die men vroeger gebruikte. Inmiddels werken wij ook machinaal maar hanteren nog steeds de oude technieken!

Wij houden van nostalgie en geschiedenis en dat laten wij graag zien. Onze werkplaats, ook wel de "Loods" genoemd, is een oude bedrijfshal waar je terug in de tijd gaat. Geen duur modern pand maar een werkplaats wat geschiedenis ademt. Dit zorgt ook gelijk voor laagdrempeligheid, een warm welkom. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!

Onze vakkundige en gemotiveerde medewerkers laten iedere keer fantastische resultaten zien. Naast de bekende werktijden werken wij ook in de avonden, weekenden en op sommige feestdagen. Geen 9 tot 5 mentaliteit! Makkelijk en Flexibel!

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven in de Regio Ede, Barneveld, Arnhem, Apeldoorn en omstreken. Zo blijft de kwaliteit op peil en blijven we het directe contact met de klant houden. Daarnaast vinden wij eerlijk en transparant zaken doen erg belangrijk!

Wij zijn er maar al te trots op dat wij de afgelopen jaren zoveel klanten hebben mogen verblijden met een wonderschone auto! Kies voor de Poetskoning, kies voor goud! Want, de naam zegt het al, wij zijn de Poetskoning! Welkom! Ook op locatie te boeken!

 • Over de Poetskoning

  Poetsbedrijf de Poetskoning is in 2012 opgericht. Begonnen met het totaal poetsen van auto's van familie en vrienden, inmiddels ook actief voor diverse bedrijven en maatschappijen.

  Met zowel een stationair poetsstation in de Gemeente Ede is de Poetskoning ook op locatie te vinden. De Poetskoning is een bedrijf dat gaat voor kwaliteit maar wel tegen scherpe prijzen. Maak snel een afspraak bij het Poetsbedrijf van Ede, Barneveld, Wekerom en Lunteren!

  Waarom kiezen voor de Poetskoning?

  img

  Zeer aantrekkelijke tarieven

  img

  Op elk tijdstip van de dag bereikbaar en werkzaam

  img

  Korte lijnen, ervaring en goede service!